A Windows 7 támogatásának megszűnésével erősen ajánlott Windows 10-re frissíteni, és bár erre még létezik egy ingyenes kiskapu, sajnos nem mindig működik, és azt sem tudni, meddig használható még. Ám ha minden kötél szakad, most alig több mint 3.000 forintért szert tehetsz egy legális termékkulcsra.

Hogyan frissítsünk ingyen Windows 7-ről Windows 10-re?

Ha szeretnéd megpróbálni, nálad még működik-e az ingyenes frissítés, a Microsoft weboldalán keresd meg a Media Creation Tool nevű alkalmazást, és válaszd a Windows 10 frissítés opciót. Itt elvileg elég megadni a Windows 7 (vagy Windows 8) termékkulcsát, és már érkezik is az ingyenes upgrade. Ez viszont nem feltétlenül működik minden esetben. Egyrészt esélyes, hogy a Microsoft hamarosan leállítja ezt a módot, és ezután már csak új licenc vásárlásával lehet legális Windows 10-hez jutni. És persze a fenti opció csak szintén legális Windows 7-tel működik, emellett pedig kizárólag frissítésre, tehát ha teljesen nulláról szeretnéd új rendszerrel ellátni a gépedet, sajnos el kell felejtened ezt a lehetőséget.

200213-728-360-35.jpg

Új Windows 10 most csak 3.018 forintért

Miután a legtöbb PC-felhasználónak elegendő a Windows 10 Basic vagy Pro verziója, ezért érdemes körülnézni a kedvezményes kuponszolgáltatások körében, ahol jelentős összegeket lehet megtakarítani. A Keysworlds.com most például mindössze 3.018 forintért kínálja a Windows 10 kulcsot.

Az oldalon számos kedvezményes Windows és Office szoftver megtalálható, a KWSP35 promóciós kód használatával pedig 35 százalékos kedvezmény érhető el.

200213-728-360-ft.jpg

A Keysworlds.com oldalról

A Keysworlds szolgáltatás során mindent megtesznek a 100%-os vevői elégedettség érdekében, a megrendelt termékkódot néhány perc alatt e-mailben elküldik a felhasználáshoz. A Keysworlds egy automata rendszer segítségével küldi ki az aktivációs kódokat, a kulcsok perceken belül megérkeznek e-mailben. A telepítéshez a szoftvereket a gyártó oldaláról lehet letölteni, majd amikor a rendszer termékkulcsot kér, csak be kell írni az e-mailben érkezett karaktersort. A webáruházban biztonságos és megbízható fizetési módokat biztosítanak. Lehetőség van PayPal, banki átutalás, bankkártya használatára, mindemellett 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@keysworlds.com email címen érhető el.

Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a Keysworlds ügyfélszolgálatán a service@keysworlds.com email címen.

Az ajánlat hirdetés, így nem a PC Guru, hanem az Allgamekey.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk.