A koronavírus-járvány következtében rengetegen dolgoznak otthonról, ahhoz pedig, hogy kellően hatékonyan tudjuk végezni munkánkat, elengedhetetlen, hogy meglegyenek a megfelelő szoftverek. Ez azonban nem olcsó mulatság, hiszen a dobozos Microsoft Office vagy Windows 10 termékek komoly összegbe kerülnek, ha azonban OEM szoftverkulcsokat vásárolunk, akkor töredék áron is be lehet szerezni ezeket. A Keysoff nyári kiárusítása során most óriási, akár 57 százalékos kedvezménnyel vásárolhattok különféle szoftvereket. Mutatjuk az aktuális ajánlatokat!

1171102593073475039431835361230515735158013n.jpg

Az akciós termékek három kategóriába vannak sorolva a kedvezmény mértékétől függően.

42% kedvezmény jár a KOLE42 kuponkóddal az alábbiakra

57% kedvezmény jár a KOLE57 kuponkóddal az alábbiakra

55% kedvezmény jár a KOLE55 kuponkóddal az alábbiakra

További szoftverakciók: Keysoffnyári kiárusítás 2020

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

Egyszerű vásárlás és fizetés

Az Keysoff kiváló szolgáltatást nyújt, és garantálja a 100%-os felhasználói elégedettséget. A fizetés teljesen biztonságos, működik bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@keysoff.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Miért ilyen olcsók? Ezek úgynevezett OEM licencek, amelyeket általában a gyártók vásárolnak meg nagyobb tételben, és ezekkel adják a saját gépeiket (PC, laptop stb.). Az ilyen kulcsokhoz jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mintha egy boltban vennéd meg a dobozos szoftvert, de használat és funkciók szempontjából egyenértékű a kettő.

Ez egy szponzorált tartalom, az ajánlat nem a pcguru.hu, hanem az Keysoff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.