Az ár miatt sokan ódzkodnak egy Windows 10 vagy egy Microsoft Office beszerzésétől, ha azonban az ember lemond a dobozos verzióról, és inkább OEM licencet vásárol, akkor elég sokat lehet spórolni.

A Keysworlds.com egy olyan nemzetközi piactér, ahol digitális szoftverkulcsokat lehet vásárolni különféle programokhoz és játékokhoz, ráadásul mindenre 1 év garanciát vállalnak. Az oldal nemrég elindította az évközi akcióit, ezekből mutatunk most néhány remek ajánlatot.

288g36mn1390hc22.jpg

A speciális kuponkódoknak köszönhetően 35-50%-os kedvezményt kapsz az Office és a Windows termékekre, továbbá antivírus szoftvereket is leáraztak, ezek 20%-kal olcsóbbak most a Keysworlds friss akciójában. Mutatjuk a részleteket!

50%-os kedvezmény Office 2019-re és Office+Windows csomagokra!

Ha Office-ra lenne szükséged, azt megveheted önmagában is vagy akár a Windows 10-zel csomagban. Az MIDY50 kuponkód beírásával 50%-os kedvezményt kapsz ezekre. Íme a csökkentett árak:

Windows 10 és Office: 35%-os leárazás

Az alábbi termékekre 35%-os kedvezmény jár, ha beírjátok a vásárlásnál a MIDY35 kuponkódot. A Windows 10 licencek így már nagyon alacsony áron vihetők:

Vírusirtók 20%-kal olcsóbban

Az alábbi vírusirtó és egyéb védelmi szoftverekre 20% kedvezményt kaphatsz a MIDY20 kuponkód beírásával. Íme az akciós árak:

Egyszerű vásárlás és fizetés

A Keysworlds kiváló szolgáltatást nyújt, és garantálja a 100%-os felhasználói elégedettséget. A fizetés teljesen biztonságos, működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@keysworlds.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Miért ilyen olcsók? Ezek úgynevezett OEM licencek, amelyeket általában a gyártók vásárolnak meg nagyobb tételben, és ezekkel adják a saját gépeiket (PC, laptop stb.). Az ilyen kulcsokhoz jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mintha egy boltban vennéd meg a dobozos szoftvert, de használat és funkciók szempontjából egyenértékű a kettő.

Ez egy szponzorált tartalom, az ajánlat nem a pcguru.hu, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.