• A Dermesztő hajszában a főhős fiát meggyilkolja egy helyi drogbáró, ezért a hókotróként dolgozó férfi bosszúhadjáratba kezd
  • Harley Quinn saját filmje 2020 februárjában debütál

Előzetese után egy jelenetet is közzétettek Liam Neeson új filmjéből. A Dermesztő hajsza Az eltűnés sorrendjében amerikai remake-je, amiben a síparadicsom hókotrójaként dolgozó főhős meggyilkolt gyermeke miatt kezd bosszúhadjáratot egy drogkartell ellen. A február 21-én debütáló filmben feltűnik Laura Dern (Kék bársony), Tom Bateman (Gyilkosság az Orient Expresszen), Julia Jones (Wind River) és Emmy Rossum (Titokzatos folyó) is.

cold-pursuit-trailer.jpg

Saját filmet kap az alapvetően sikeresnek mondható, bár a nézőket eléggé megosztó 2016-os Öngyilkos osztag legnépszerűbb karaktere, Harley Quinn. A jövő februárban debütáló Birds of Prey-hez a Warner össze is dobott egy teasert, amiben a Margot Robbie alakította hősnő új külsővel látható. A filmben egyébként feltűnik majd Mary Elizabeth Winstead, Derek Wilson, Ewan McGregor, Matthew Willig, Jurnee Smollett-Bell, Ella Jay Basco és Rosie Perez is.

suicide-squad-harley-quinnn.jpg