• Aranyba ment a Mass Effect Legendary Edition
  • A teljes Mass Effect trilógiát felújító kiadás májusban jelenik meg

Május 14-én fog megjelenni az eredeti Mass Effect-trilógia felújított változata, a Mass Effect Legendary Edition, amelyben a három alapjáték mellett egy kivételével az összes DLC benne lesz. A kimaradt kiegészítő az első részhez tartozó Pinnacle Station, amelynek forráskódja sajnálatos mód annak idején megrongálódott.

Mindezeken túl mindhárom játék átesett egy alaposa ráncfelvarráson, rengeteg hibát is kijavítottak, egységesítették a hangokat és a fegyverek kinézetét, ráadásul az első Mass Effect több szempontból is teljesen át lett dolgozva. Megújult a harcrendszer, a MAKO irányítása, átalakították a pályákat, hogy dizájnban jobban passzoljon a későbbi epizódokhoz, és így tovább.

S most már elviekben semmi sem állhatja útját a Mass Effect Legendary Edition megjelenésének, mert a program aranylemezre került, adta hírűl Mac Walters Twitteren. Minden változtatás, finomhangolás, javítás ezután már csak patch formájában kerülhet be a játékba, de remélhetőleg erre nem lesz nagy szükség, és egy technikai oldalról is befejezett kiadást kapunk.