• Februárban jön a Jetpack Cargo játékmód
  • Szignifikánsan változik majd a fejlődési rendszer
  • Hamarosan indul a második szezon

A Star Wars Battlefront 2 a legutóbbi frissítéssel kapott egy új pályát és egy új hajót, valamint csökkentették néhány karakter erejét, de ezzel még nincs vége az átalakulásnak, a DICE ugyanis a következő hónapokra szignifikánsabb változtatásokat is tartogat.

Februárban érkezik a limitált ideig elérhető Jetpack Cargo, amiben két, nyolc-nyolc fős csapat versenyez majd egymással háti rakétákkal felszerelve. A cél, a további részletek és az, hogy mennyi ideig lesz elérhető a játékmód, azt a megjelenés közeledtével fogja a DICE közölni.

Márciusban tudhatunk majd meg többet arról, hogy milyen módon változtatják meg – a játékosok visszajelzése alapján – a fejlődési rendszert. Annyi viszont már most biztos, hogy igen jelentől változásról lesz szó, szóval lehet izgulni (ki-ki döntse el maga, jó lesz ez vagy sem).

Hamarosan indul a következő szezon is, bár erről még annyit sem árultak el, mint a fentiekről. Csupán annyit mondtak, hogy sokat tanultak az előző évadból, és tapasztalataikat felhasználták az új elkészítésekor. Akárhogy is, kaptunk egy szép infografikát a The Last Jedi szezonról, amiből megtudhatjuk, hogyan teljesítettünk a craiti ütközet alatt (katt a képre és nagyobb lesz).

star-wars-battlefront-2-infographic-the-last-jedi-season.jpg