Fontos tudni, hogy egyre inkább közelít egy fontos dátum a Windows-használók számára. 2020. január 14-étől ugyanis a Microsoft nem ad ki több biztonsági frissítést a Windows 7-hez, emellett pedig a további támogatás is megszűnik, ami azt jelenti, hogy a felhasználók magukra maradnak, ha bármi új probléma vagy sebezhetőség üti fel a fejét.

Nem ez az egyetlen ok persze, ami miatt érdemes lehet újabb operációs rendszerre frissíteni, hiszen az újabb hardverhez a legújabb szoftverek dukálnak, ráadásul az újgenerációs hardverek mindegyike Windows 10-re lett optimalizálva. Alap esetben egy nagyobb mértékű gépfejlesztés alaplap, esetleg RAM és videókártya cserével is járhat, az új hardverelemek miatt pedig az azokat üzemeltető szoftverre is szükségünk lesz. Rosszabb esetben az ebbe való beruházás nagy részét teheti ki a számítógépünk árának, de a GoodOffer24 ajánlatának hála komoly összeget spórolhatunk.

goodoffer1909-1.jpg

Az egyéb okok mellett tehát már csak a fentiek miatt is érdemes Windows 10-re váltani, hiszen az még éveken át szolgálja majd a felhasználókat, ráadásul a Microsoft folyamatosan támogatja, és a Windows Defender formájában beépített megoldást is kínál a kártevők ellen. Ha te is a felhasználók azon 32%-ába tartozol, akik máig megragadtak a Win7-nél, akkor most ideje Win10-re váltani kedvezményes áron!

A tesztek szerint az újgenerációs processzorok sokkal jobb teljesítménnyel üzemelnek Windows 10 alatt, így ezért is mindenképp ajánlott a beszerzése, főleg úgy, hogy most az PCGURU25 kuponkóddal 25% kedvezményt is kaptok a GoodOfferen minden Microsoft termékre.

goodoffer1909-2.jpg

A jó hír, hogy nemcsak a Windowst, hanem az Office-t is hasonlóan olcsón szerezhetitek most be, de ha mindkettőre szükségetek van, akkor érdemes megnézni a csomag ajánlatokat, amikkel még többet tudtok spórolni. Az alábbi listában láthatjátok az akcióban résztvevő ajánlatokat, illetve a PCGURU25 kuponnal elérhető árukat.

Microsoft Windows 10 + Office csomagok

Ha egyben szeretnél új Windowst és Office-t vásárolni, akkor a TGO24OFFICE2019 kedvezménykóddal további 30% kedvezményt kap a már alacsony áraikhoz:

Gyors „szállítás” és támogatás

A Goodoffer24.com-on leadott rendelést követően a megvásárolt termék hamar megérkezik, de ha esetleg nem kapnád meg az emailt, érdemes megnézni a spam mappát is. Ha mégis valamilyen problémába ütköznél, a webshop által üzemeltett ügyfélszolgálathoz bármikor fordulhatsz, bármilyen kérdéssel. Őket az info@goodoffer24.com email címen lehet elérni, és készséggel segítenek bármilyen felmerült kellemetlenség során, illetve kifejezetten kérték, hogy ezen az elérhetőségen keressék őket az ajánlat legalitásában kételkedők is, szívesen megválaszolnak bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdést.

Az ajánlat hirdetés, így nem a PC Guru, hanem a Goodoffer24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk.