Az újév egyben új akciókat is hozott, hiszen 2020-ban sem áll le az Allgamekey akciósorozata. Ezúttal is jelentős kedvezménnyel juthattok hozzá a Microsoft termékeihez, illetve a népszerű víruskereső szoftverekhez. Nézzük az aktuális kínálatot!

Adataink védelme nagyon fontos, éppen ezért érdemes odafigyelni arra, hogy megfelelő operációs rendszer és biztonsági szoftver fusson a gépünkön. Az interneten rengeteg fenyegetés les PC-nkre, amelyek elhárítására a legjobb módszer egy biztonságos forrásból szerzett Windows, illetve egy megfelelő vírusirtó. Ezeket most egy helyen be lehet szerezni az Allgamekey.com oldalról.

35% kedvezmény Microsoft kulcsokra

Az Allgamekey most 35 százalék kedvezményt biztosít minden szoftver kulcsra. Az AGKT35 kuponnal az alábbi árakon szerezhetitek be a legnépszerűbb termékeiket.

allgamekey-2001.jpg

Védelem a számítógépnek – 25% kedvezmény antivírus szoftverekre

A megfelelő operációs rendszer önmagában még nem elegendő, fontos, hogy legyen vírusirtónk is. Pontosan ezért lehet már kapni a Allgamekey.com-on is ilyen termékeket, ráadásul az AGKT25 kóddal 25% kedvezményt is kaptok rájuk.

Az Allgamekey.com automatikus rendszere garantálja a 100%-os vevői elégedettséget. Több fizetési lehetőség közül is választhattok az oldalon, bankkártyával, átutalással, de PayPallel is kiegyenlíthetitek a számlát, ami az egyik legbiztonságosabb megoldás a világon.

Az ajánlat hirdetés, így nem a PC Guru, hanem az Allgamekey.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk.