A Minden idők legrosszabb expediciója (Expedition From Hell: The Lost Tapes) című dokumentum-minisorozat egy tragikus amazóniai expedíciót mutat be, melyet egy gyanús motivációjú, karizmatikus vezető irányított. A kétórás premier május 27-én, vasárnap 22 órakor érkezik a Discovery csatornára és a Maxra. A sorozat feltárja Mickey Grosman hihetetlen történetét: a korábban egy különleges egységben szolgáló épületbontási szakértő elvitt egy csapat amatőrt egy szinte lehetetlen túrára Dél-Amerikán keresztül. Úgy volt, hogy a résztvevők egy 8000 km-es, a kontinenst átszelő expedíción vesznek részt az amazonasi dzsungel legsűrűbb részein keresztül, amelyet állítólag jótékony célra szerveztek a rákkal kapcsolatos ismeretterjesztést támogatva. Csak egyetlen ember állítja, hogy ezt az útvonalat végigjárta: Mickey Grosman.

unnamed.jpg

(Kép forrása: Warner Bros. Discovery)

A Minden idők legrosszabb expediciója több mint 700 órányi, a túra alatt rögzített felvétel felhasználásával mutatja be, hogy szerencsétlenségek döbbenetes sorozata és a hozzá nem értés hogyan vezetett villámgyorsan oda, hogy az amúgy is nehéz expedíció a túlélésért folytatott szinte folyamatos küzdelemmé változott. Az elátkozott kaland újabb és újabb szerencsétlen fordulatai közt emberrablás, börtönből szökés és egy személy eltűnése is szerepel. A sorozat vadonatúj leleplezésekkel szolgál, amelyek még azokat is megdöbbentik, akik részt vettek Grosmannel a balszerencsés kalandban.

A sorozat dupla epizóddal indul május 27-én este a Discovery csatornáján illetve a megújult Max streaming platformon, ahol ezt követően hetente érkeznek az epizódok.