Már a cím is egy erősen B-kategóriás fimet sejtetett és ez bizony nem is lett másképp, az A++-os látvány ellenére sem.
A színészekkel egyébként semmi baj nem volt, (igazság szerint ez volt az általam látott első Daniel Craig film), Craig hozta a tökös, szótlan taplót, és a többiek is rendben voltak.
Viszont a történet sajnos nagyon fapados volt. Nem nagyon jött át, hogy Favreau mit is akar kezdeni az egésszel. Volt benne pár idegesítő idiótaság is.

Azt az info-t találtam, hogy 163 millió dollár volt a teljes költség, ami azért nem igazán látszott meg rajta. Vagy pontosabban szépnek szép volt, de azért ekkora összegből sokkal több látványt el tudtam volna képzelni.
Igazából ne is értem, miből gondolták, hogy ilyen elszállt költségek mellett sikeres lehet a film, mikor a westernek nem szoktak a legjobban jövedelmező filmek közé tartozni, valamint a sci-fik jelentős része is bukik a pénztáraknál, a kettő rajongótábor keresztmetszete pedig valószínűleg még elenyészőbb...
Az összbenyomásom az volt, hogy ez a film akkor lehetett volna sikeres, ha az eredeti terveknek megfelelően Rodrigez rendezi és a költségek megállnak 30 millió körül. Akkor egy korrekt tarsh-t lehetett volna kihozni belőle.

3/10