Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Double Dragon 4

PC megjelenés: 2017. január 30.
PS4: 2017. január 30.
További platform megjelenések
Double Dragon 4 tn
A Double Dragon megjelenésének harmincéves évfordulója alkalmából az Arc System Works bejelentette, hogy 2017. január 30-án, azaz 26 évvel az utolsó számozott rész után megjelenik a méltó folytatás: a Double Dragon 4. A Double Dragon 4-et nem szabad összekeverni a Super Double Dragonnal, az új felvonás a második rész vége után játszódik. A...
Fejlesztő: Arc System Works
tovább

Sniper: Ghost Warrior 3

PC megjelenés: 2017. január 27.
PS4: 2017. január 27.
XBOX One: 2017. január 27.
További platform megjelenések
Sniper: Ghost Warrior 3 tn
A Sniper: Ghost Warrior 3 egy FPS, amiben egy mesterlövészt alakítva változtathatjuk meg a 21. század képzeletbeli háborújának állását.
Fejlesztő: CITY Interactive
tovább

Tales of Berseria

PC megjelenés: 2017. január 26.
PS4: 2017. január 26.
További platform megjelenések
Tales of Berseria tn
A Tales of Berseria a Bandai Namco által fejlesztett Tales of...-sorozat 16. része, amelyben két karakterrel játszhatunk, Eizen és Eleanor személyében, akik között a csaták során váltogathatunk. Továbbá ez az epizód a 2015-ben megjelent Tales of Zesteria múltjának el nem mesélt eseményeit dolgozza fel.
Fejlesztő: Namco Bandai
tovább

Resident Evil 7

PC megjelenés: 2017. január 24.
PS4: 2017. január 24.
XBOX One: 2017. január 24.
További platform megjelenések
Resident Evil 7 tn
A Reisdent Evil 7 visszatért a horror-gyökerekhez, ugyanakkor teljesen meg is újult. Belsőnézetessé vált és VR-támogatást kapott, amivel maximálisra pörgethetik a rettegést. A Resident Evil 7-et a Capcom az E3 2016-on jelentette be, mint a széria fősodrába tartozó 11. részt.
Kiadó: Capcom
Fejlesztő: Capcom
tovább

Urban Empire

PC megjelenés: 2017. január 20.
Urban Empire tn
A finn Fragment Productions stratégiai játékában polgármesterként különböző városok felett vehetjük át az irányítást, hogy 200 esztendőn keresztül biztosítsuk azok működését, fejlődését, a polgárok magas életszínvonalát és biztonságát. Ez azonban nem egyszerű feladat, hiszen több mint 800 váratlanul bekövetkező esemény elhárítása mellett a...
Kiadó: Kalypso Media
Fejlesztő: Fragment Production
tovább

Pantheon: Rise of the Fallen

PC megjelenés: 2017
Pantheon: Rise of the Fallen tn
A Pantheon: Rise of the Fallen az EverQuesttel híressé vált játéktervező, Brad McQuaid új MMORPG-projektje.
Kiadó:
Fejlesztő: Visionary Realms Inc.
tovább

Endless Space 2

PC megjelenés: ismeretlen
Endless Space 2 tn
A világűr meghódítására invitálja a játékost az Endless játékairól ismert Amplitude Studios az Endless Space második felvonásában. A nyolc választható faj és az egyedi művészeti dizájn mellett a stúdió 4X játékokban szerzett tapasztalata a műfaj kedvelőinek emlékezetes kikapcsolódást ígér.
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Amplitude Studios
tovább

Sundered

PC megjelenés: 2017
PS4: 2017
XBOX One: 2017
További platform megjelenések
Sundered tn
A Sundered a horror-iró Lovecraft novellái által ihletett világba kísér minket. A metroidvania-elemekkel megtűzdelt alkotásban a továbbjutáson túl ép elménk megőrzése is cél.
Kiadó:
Fejlesztő: Thunder Lotus
tovább

Abandon Ship

PC megjelenés: 2017
Abandon Ship tn
Az Abandon Ship a Fireblade Software debütáló alkotása, melyben a Faster Than Light és a Sunless Sea játékmechanikai elemei vegyülnek egymással, mindezt olajfestmények hangulatát megidéző képi világgal karöltve. Vitorlásunkkal a végtelen tengereken hajózva a túlélésen túl egy titokzatos, világvégét váró szekta felszámolása is a célunk.
tovább

Command & Conquer (2013)

PC megjelenés: ismeretlen
Command & Conquer (2013) tn
A Command & Conquer egy free-to-play modellen alapuló MMORTS, melyben ingyenesen vehetünk részt a sorozat alapjaihoz hű multiplayer mérkőzésekben, illetve egymagunk vagy kooperatív módban egy singleplayer kampányt is átélhetünk.
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Victory Games
tovább

Harold

PC megjelenés: ismeretlen
PS3: ismeretlen
XBOX 360: ismeretlen
További platform megjelenések
Harold tn
A floridai Key Biscaine-ben, Miami belvárosától negyedórára székelő Moon Spider Studio egy független csapat. Olyan figurákból alakult 2009-ben, akik az EA, az Eden Games és az Ignition, illetve a Dreamworks, a Disney, a Pixar és a Studio Ghibli csapatát erősítették korábban, így olyan címek találhatók a portfóliójukban, mint az Aladdin, a Szuper...
tovább

Civilization Online

PC megjelenés: ismeretlen
Civilization Online tn
Az XLGAMES-féle Civilization Online abban tér el Sid Meier játékaitól, hogy itt egy személyes élményben lesz részünk: játékosokként egyetlen átlagos embert testesítünk meg, akivel helyt kell állunk a világ folyamatosan változó helyzetei között. Az emberünk négy civilizáció egyikéből kerülhet ki (később több nép is lesz), s társainkkal...
Kiadó: 2K Games
Fejlesztő: XLGames
tovább

Total War: Arena

PC megjelenés: ismeretlen
Total War: Arena tn
A játékban a történelem legnagyobb hadvezéreit megtestesítve vezethetjük seregeinket a barátaink ellen, egy olyan játékmenet keretében, mely első sorban a Creative Assembly sok éves tapasztalatára épül, de tartalmaz elemeket a MOBA zsánerből is, sőt, elsősorban aréna-RTS-nek minősül.
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Creative Assembly
tovább

Killer Instinct

PC megjelenés: ismeretlen
XBOX One: 2013. november 22.
További platform megjelenések
Killer Instinct tn
Az 1996-os Killer Instinct 2 óta pihengető szériát a Microsoft és a Double Helix Games támasztotta fel egy reboot formájában. A kizárólag Xbox One-on elérhető verekedős játék ingyenesen elérhető lesz, bár ekkor csak egyetlen karakterrel, Jagoval játszhatunk, a többieket egyesével vagy egybecsomagolva vásárolhatjuk meg.
tovább

Next Car Game: Wreckfest

PC megjelenés: ismeretlen
Next Car Game: Wreckfest tn
A Next Car Game: Wreckfest a legendás Flatout szellemi folytatása, melyben nagyon részletes, az autó minden egyes porcikájára kiható törési modellel találkozhatunk, miközben az őrült versenyekben és roncsderbikben törhetjük ripityára az ellenfeleinket.
tovább

Get Even

PC megjelenés: ismeretlen
PS4: ismeretlen
XBOX One: ismeretlen
További platform megjelenések
Get Even tn
A The Farm 51 által készített Get Even egy sci-fi FPS, mely egy poszt-apokaliptikus világba kalauzolja el a pusztulásra és depresszióra vágyó játékosokat. Az alkotókat a Stalker-, a Metro- és a Fallout-sorozatok ihlették, a Get Even legerősebb tulajdonsága pedig a döbbenetes grafikai kivitelezése. Nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztők még a...
Kiadó: Ismeretlen
Fejlesztő: The Farm 51
tovább
RPG

Breath of Fire 6

PC megjelenés: ismeretlen
Android: 2015
IOS: 2015
További platform megjelenések
Breath of Fire 6 tn
A Breath of Fire 6 egy böngészős JRPG, azaz japán szerepjáték, ami a legendás Breath of Fire-sorozatot hivatott bemutatni a modern közönségnek. A játék böngészőkön kívül iOS-es és androidos applikációként is elérhető.
Kiadó: Capcom
Fejlesztő: Capcom
tovább

Orcs Must Die! Unchained

PC megjelenés: ismeretlen
PS4: ismeretlen
További platform megjelenések
Orcs Must Die! Unchained tn
Az Orcs Must Die! Unchained egy 5v5-ös, free-to-play multiplayer stratégia, ami majdnem MOBA, de mégsem. Zavarosan hangzik? Semmi gond, a lényeg még mindig változatlan: az orkoknak pusztulniuk kell!
tovább

Unreal Tournament (2014)

PC megjelenés: ismeretlen
Unreal Tournament (2014) tn
Ingyenes, a közösség maximális bevonásával készült Unreal Tournament, ráadásul a játék nagymértékben moddolható is, hogy olyan legyen, amilyennek azt a rajongók szeretnék. Az új felvonásban nagy valószínűséggel visszatérnek a kedvelt játékmódok, például a Duel, a Deathmatch, a Team Deathmatch vagy éppen a Warfare, illetve a játékban helyt kap...
Kiadó: Epic Games
Fejlesztő: Epic Games
tovább

Heat Signature

PC megjelenés: ismeretlen
Heat Signature tn
A Gunpoint kitalálójának második játéka a Heat Signature nevet kapta, az alapfelállás pedig az, hogy véletlenszerűen kialakított belső térrel rendelkező űrhajókat kell megszabadítanunk értékes rakományuktól, mégpedig az örök vigyázó szemeit elkerülve, illetve számítógépes rendszerek feltörésével.
tovább