Először a képek alapján egy "teljesen" realista alvilágos sorozatra számítottam, úgyhogy jól meg is lepett az első rész, aztán hasonló jellegű rész sokáig nem is volt.
Ami tetszett, hogy szépen van felépítve, tényleg teljes életutakat ölel fel a történet. A sorozat első felében a realista vonal dominál, majd később jönnek be a természet fölötti elemek.
A szereplők mondjuk annyira szerintem nem eltaláltak, én legalábbis egyikükkel sem tudtam olyan mértékben azonosulni, hogy megmozgassanak a velük történő események...
Az animáció a manapság megszokottól eltérően egy elég folyamatos színvonalat hoz. A színek némileg fakók, a hangulat borongós, időnként inkább nyomasztó. Érdekes mód általában jobban szoktak tetszeni a supernatural-elemekkel operáló sorozatok, mint a realistábbak, ennél mégis inkább az első fele tetszett a történetnek. Utána inkább a darálásra helyeződött a hangsúly.

Akit érdekel egy történetközpontú, maffiás, majd élőhalottas, 26 részes sorozat, tegyen vele egy próbát. (Úgy láttam, általában elég magas osztályzatokat kapott mindenütt.)

7/10

Link