EGY EXTRA KOSZTÜM

Az első videóban lényegében csak egy olyan extra kosztümöt szeretnék bemutatni. Az Arkham City gyűjtői változatában több ilyen extra skin is helyet kapott (letölthető DLC formájában), a videóban pedig ay 1970-es változat kapott helyet. Az a skin, amelyhez extra kódot is mellékeltünk az Arkham City címlapos számunkhoz. Ha tehát igényeltél kódot, akkor egy ilyen kosztümmel leszel gazdagabb a PC-s verzió telepítését követően.




EGY REJTETT HELYSZÍN

A második videó egy olyan rejtett helyszínre hívja fel a figyelmet, amire "csak úgy" nehéz rábukkani, ugyanis a játék semmilyen támpontot nem ad a megtalálásához. Ez a "helyszín" lényegében az egyik főgonosz, Madárijesztő(Scarecrow) hajója, olyan értelemben, hogy a videón látható hajón egy rejtélyes szállítmány érkezett Arkham City-be, méghozzá Dr. Jonathan Crane részére -- róla pedig tudjuk, hogy ő a Madárijesztő civilben.




NIGHTWING AKCIÓBAN

A harmadik videóban lényegében a november 1-én megjelent Nightwing DLC-t mutatom be. Ezzel a DLC-vel Batman egykori szárnysegédjét lehet megnyitni, és a challenge-módban oszthatunk ki jó pár pofont vele. Habár nem rossz ez a karakter sem, véleményem szerint Robin sokkal jobban sikerült, mint a Batman szárnyai alól kikerült Éjszárny.




A videókat Xbox 360 konzolon rögzítettem, méghozzá az Avermedia nevű cég Game Capture HD kütyüjével, amit direkt arra a célra fejlesztettek ki, hogy bárki kényelmesen és egyszerűen rögzíthessen vele videókat az aktuális konzolgeneráció (X360, PS3, Wii) gépeiről. Ha pedig szeretnél még több tippet és trükköt az Arkham City-vel kapcsolatban, akkor téged is vár a november 14-én megjelenő új PC Guru, ahol két oldalon közlünk érdekes és hasznos információkat.