Már hónapokkal ezelőtt készítettünk mind Facebook adatlapot, mind Twitter csatornát a PC Gurunak, de a helyzet az, hogy mindezidáig nem nagyon törődtünk azzal, hogy életet is leheljünk beléjük. Elkészültek, örültünk, aztán úgy voltunk vele, hogy majd használjuk őket valamire. Teltek-múltak a hetek, a hónapok, és az ötletet a regisztrációk felélénkítésére a csütörtökön megjelenő PC Guru 2010/01-es számának egyik cikke adta. Következő számunkban ugyanis részletesen foglalkozunk a Facebookon elérhető játékokkal, és felmerült bennünk, hogy miért is ne készítsünk mi is egy Facebookos közösséget, ahol információkat, cikkeket oszthatunk meg az olvasókkal, sőt, még nyereményjátékokat is összehozhatunk.

Ha pedig már Facebook, akkor már ott a Twitter is, használjuk őket párhuzamosan. Az ötleteket cselekvés követte, és a hétvégén belevágtunk az első BattleForge játékunkba, ahol kódokat szórunk és sorsolunk ki a twitter-követőink között egész decemberben,. Ezen kívül beindult a Facebook csoportunk is, megkezdődött a toborzás, felkerültek az első letölthető anyagok és már készülünk az első Facebookos nyereményjátékunkra, amit még a héten elindítunk (erről bővebben egy hírben értesítünk titeket).

Az egész tevékenység lényege, hogy a PC Guru minél több helyen elérhető legyen számotokra, szórakoztató és hasznos formában. A jövőben igyekszünk majd rendszeresen valamilyen játékkal fenntartani az érdeklődést, és emellett törekedni fogunk arra is, hogy mindenféle érdekes tartalommal árasszunk el titeket a különböző web 2.0-ás felületeken. Érdemes lesz tehát követni minket, és csatlakozni hozzánk, ugyanis számos jóság lapul még a tarsolyunkban, és ezeket mindenképpen szeretnénk, megosztani veletek. Csak néhány izgalmas hívószó: póló, webkamera, játékok mindenféle platformokra... Szóval van értelme velünk tartanotok, és nem csak a PGO-n és a magazin hasábjain.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és nem szeretnél kimaradni semmiből, akkor regisztrálj a Twitteren és kövesd a PC Gurut . Ugyanígy csatlakozz a Facebook  világmérteű közösségéhez, keresd meg a barátaid, és csatlakozz a PC Guru csoport hoz is.