De vajon mi szükség is van ezekre a webes felületekre a magazin és a PC Guru Online mellett? A dolog lényegében egyszerű, csupán több csatornán is szeretnénk kapcsolatban lenni veletek, és mindegyiket igyekszünk a "rendeltetése" szerint használni. A magazin ugye a hosszabb bemutatók, tesztek, ilyen-olyan játékos cikkek területe, az online főleg a friss hírek és a fórumok miatt fontos, míg a Twitter és a Facebookleginkább arra való, hogy szinte azonnal osszunk meg veletek információkat, érdekességeket, morzsákat a a szerkesztőség életéből.

A gyakorlatban

Aki folyamatosan követi a szerkesztőség munkáját, az tudhatja, hogy néhány hete három napos katonai kivégzésen vettünk részt, ahol nem nagyon volt lehetőség gép közelében lenni, de a kíváncsi olvasókat így is igyekeztünk kielégíteni, amire a Twitter  volt a legmegfelelőbb, hiszen bárhonnan, bármikor írhattunk 140 karakternyi szöveget, sőt, még képet is csatolhattunk mellé. Ezt meg is tettük, így a szemfüles követők láthatták, hogy éppen, hogy állunk a kiképzéssel.

A Facebook  is hasonló terület, ott is a villámgyors információmegosztás a lényeg, sőt, igyekezztünk kicsit interaktívvá is tenni a felületet, például a fényképes nyereményjátékokkal, ahol mindenki láthatta, hogy a többi olvasó milyen gyűjteménnyel rendelkezik. De ide szoktunk feltenni kis életképeket a szerkesztőség életéből, itt értesülhettek leggyorsabban a legfrissebb szám borítójáról, tartalmáról, és jó néhány exkluzív nyereményjátékkal is szoktunk jelentkezni...

Hogyan tovább?

Mivel fontosnak tartjuk ezeket a felületeket, ezért a jövőben igyekszünk minél tübb tartalmat megjelentetni a Twitteren  és a Facebookon  is. Kezdésnek az utóbbi felületen változtattunk kicsit, hiszen új aloldalt alakítottunk, ahol már pillanatok alatt elérhettek minket: www.facebook.com/pcgurumagazin  Itt igyekszünk bővíteni a lehetőségeket, sok képet, érdekességet megosztani veletek, sőt jó pár nyereményjátékkal is készülünk nektek. Már ebben a pillanatban is fut egy PC-s Just Cause 2 játék, és a jövőben olyan jóságokat fogunk kisorsolni a Facebookos tagjaink között, mint a Battlefield:Bad Company 2, egy ütős kis HD webkamera, sőt, még a Splinter Cell: Conviction ügyében is számíthattok meglepetésre...

Szóval érdemes követni minket minden csatornán, hiszen naprakészek lehettek a szerkesztőség életét illetően, sőt, ha még szerencsétek is van, akkor mindenféle játékos jóságokkal lehettek gazdagabbak. Szóval gyertek, csatlakozzatok:

Twitter: www.twitter.com/pcgurumagazin 
Facebook: www.facebook.com/pcgurumagazin