Az első videó lényegében egy vidám kis bugot mutat be. Éppen az egyik helyszínről a másikra kocsikáztam, mikor felbukkant mellettem egy szellem. Nem tévedés, a szellemek a Sleeping Dogsban is léteznek! Megjegyzem, az alábbi videó nem igazán jellemző a játékra, a teszt során mindössze 2-3 jelentéktelen, a játékmenetet nem érintő hibába futottam bele.



A második videó az egyik opcionális autóverseny során készült, és amellett, hogy bepillantást enged a város felépítésébe, azt is megmutatja, hogy a sandbox játékokban a járművek viselkedése még mindig borzasztóan távol van a valóságtól. Persze nem mindig ilyen szörnyű a helyzet, a videóban látható jármű az egyik leggyorsabb kocsi a játékban, éppen ezért a "vezetési élmény" is túlzó az átlaghoz képest.



A harmadik videó a játék egyik legjobban sikerült részét, a harcrendszert mutatja be, igaz meglehetősen visszafogott formában, hiszen itt csupán 3 embert kell helyre tenni, miközben nem egyszer akadt olyan momentum a tesztelés során, mikor egyszerre 10-en ugrottak a hősömnek.



A videókat érdemes felrakni HD felbontásra, ott ugyanis jól látszik, hogy a PC-s verzió egészen szép lett. A hardver, ami az egészet megmozgatta, a következő: Core i5 2,8 GHz CPU, 4 GB RAM, Geforce GTX560 1 GB VGA. A tesztünket egyébként a szeptemberben megjelenő 2012/10-es PC Guruban olvashatjátok majd.