Javában tart San Diegóban a Comic Con, amire az Activision is kilátogatott, hóna alatt a Call of Duty: Infinite Warfare-ral. Szerencsére azonban nem csak azok vethetnek rá egy pillantást, akik kilátogatnak a rendezvényre, hanem az alanti videó formájában az otthon maradók is megnézhetik a játék legelső küldetését.

Mint ismeretes, az Infinite Warfare nyitányában egy militarista csoport, a Settlement Defense Front, hogy kisajátíthassa a Naprendszer kincseit, váratlanul megtámadja a Földet, egész pontosan Genfet. Mi Nick Reyes kapitányt alakítjuk, aki a földi United Nations Space Alliance egyik csatahajójának, a Retributionnak a frissen kinevezett parancsnoka és a Special Combat Air Recon egyik pilótája.

Mint a videóban látható, a csata a földön kezdődik; szűk utcákon és tágas tereken küzdhetünk meg a SDF embereivel és robotjaival – szóval ebben nincs semmi extra, ez olyan callofdutys. A végén pedig belehuppanhatunk űrhajónkba, a Jackalba, amivel a harc orbitális pályán folytatódik. No, ez már egészen új.