Persze a cím félrevezető lehet, ugyanis nem fogunk fillérekért Battlefield 1-et vagy Doomot kapni – ez az új csomag a tavalyi év Humble Bundle-jeiből válogatja ki a közösség valamint a dolgozók kedvenc játékait. Ezért a megtévesztésért jár nekik a fekete pont, de így is érdemes egy pillantást vetni arra, hogy mit is kaptunk. Tíz dollárért hét játék üti a markodat, amelyek összesen 189 dollárba kerülnének, ha Steamen vásárolnád meg őket, valamint két játék soundtrackje is a tiéd lehet.

Az egy dolláros kategória az Else Heart.Break() indie játékot, az Evoland 2-t és a Victor Vrant tartalmazza. Az átlagnál többet fizetős játékokon is érdemes elgondolkozni, ezeknek az ára most 3,90 dollár körül jár, és olyan játékokat kapunk, mint a Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition, a Stronghold Crusader 2 vagy akár az early access fázisban levő Rust. A tíz dolláros prémium kategória talán kicsit szegényebbre seikeredett, itt csak a Homeworld Remastered Collection található. Az átlagot nézve elég kevesen érdeklődnek érte, pedig ez is egy rendkívül szórakoztató program. Ezen kívül minden vásárló megkapja az Evoland 2 és az Else Heart.Break() zenei anyagát és egy 10%-os kedvezményt, ha feliratkozik a Humble Monthly-ra.

Közbe ne felejtsétek el, hogy a múlt heti Humble Overwhelmingly Positive Bundle még mindig tart, és az átlag feletti kategória kiegészült a Refuncttal és a Bit Blaster XL-lel, érdemes arra is vetni egy pillantást!

Mit gondoltok erről a csomagról? Szerintetek érdemes rá beruházni?