Az Assassin’s Creed széria már az idei évet is pihenéssel töltötte, de úgy tűnik, hogy a készítőknek több időre van szükségük új ötletek kitalálásához, és azok játékmechanikába való implementálásához. A másik említett sorozatnak pedig még korai lenne egy új epizód, hisz a Far Cry: Primal még viszonylag frissnek számít.

A Ubisoft szerint, már egy évvel a játékaik kiadása előtt szükségük lesz egy játszható alfaverzióra, amit kényük-kedvük szerint finomíthatnak, alakíthatnak és javíthatnak. Bár ezt nem lesz egyszerű elérniük, de ez lesz a csapat elsődleges célja, mivel így tudják biztosítani a minőség legmagasabb szintjét.

Ezzel a módszerrel jóval nagyobb eséllyel tudják majd kiszűrni a készítők a játékaikban bujkáló hibákat, még a programok kiadása előtt. Így talán már nem kapunk tőlük több olyan hibáktól hemzsegő játékot, mint amilyen az Assassin's Creed: Unity volt.

A készítők elmondása szerint, nem (teljesen) az a céljuk a szünettel, hogy felcsigázzák a várakozó játékosokat, hanem az, hogy olyan problémáktól mentes programokat  tegyenek le az asztalra, amiket imádni fognak az emberek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!