Két hónappal ezelőtt írt NoohjXLVII a Redditen arról, hogyan segítette át őt az édesapja halálán a Fallout 4. Elmesélte, hogy egy sentry botot a tavaly elhunyt apuka után GR-36-nak (azaz Gregnek) nevezett el, így képes volt feldolgozni a tragédiát.

Ám ezen a nyáron újabb csapás érte, ugyanis 24 éves öccse diabéteszes rohamot kapott és intenzívre került, de már nem tudták megmenteni az életét. Testvére szintén nagyon szerette a Falloutot, sokat fantáziáltak arról, hogy NoohjXLVII ghoulként, öccse pedig szuper mutánsként élne benne, hogy örökké együtt járják az apokaliptikus világot.

A történet itt véget is érhetne, de nem így lett, ugyanis a Bethesda rendkívül emberi módon úgy döntött, emléket állít NoohjXLVII testvérének Nuka-World világában. Így született meg Evan, a Fallout 4 egyik legbarátságosabb NPC-je, akit Nuka-Stationtól délre, a térkép legszélén találhattok meg, és, ha elbeszélgettek vele még egy Nuka-Love is a tiétek lehet.

NoohjXLVII - aki egy szeretetcsomagot is kapott a kiadótól, amiben mindenféle Bethesdás ajándék lapult - nagyon hálás a Bethesdának ezért a törődésért, és azt üzente, hogy ne legyen lelkifurdalásunk, amikor elvesszük Evan cuccait, mert a valóságban a testvére is hagyná, sőt, ő maga adná oda nekünk.