Nem részletezte különösebben Eric Hirshberg ama bejelentését, mely szerint a Call of Duty: Ghosts támogatja majd az Xbox One új Kinect hangvezérlését -- amely periféria nélkül a konzol amúgy nem is működik. A játék hogyan s miként fog reagálni a hangutasításainkra? Füttyszóra elénk szalad a kutya, vagy kimerül az egész annyiban, hogy karakterünk szóbeli parancsra vált fegyvert? Jó kérdések, válasz rájuk egyelőre nincsen, legalábbis most.

„Többet fogsz látni, ahogy közeledünk a megjelenés napjához. Nyilvánvalóan nem ma fogjuk felfedni a részleteket, csupán megemlítettük. De mindig biztosak vagyunk abban, hogy az új technológiákat nem csak az újdonság varázsa miatt használjuk. Gondoskodunk arról, hogy a játékmenet ezektől csak jobb legyen. Ez esetben úgy hisszük, így lesz.”

Egyelőre tehát ennyi az ősszel érkező Call of Duty epizód új funkciójáról. Reméljük, nem olyan parasztvakítás lesz, mint az új motor, amelyről nemrég derült ki, hogy valójában a 2007-es IW Engine ráncfelvarráson átesett változata.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Call of Duty: Ghosts -- Megjelenés: 2013 ősz -- Gépigény: nem ismert