Elindult a GoG.com 2014 DRM-free Summer Sale leárazási hulláma, ami a Steam Summer Sale-hez hasonlóan naponta lep meg bennünket újabb és újabb remek akciókkal. Csak míg ugye a Steam elsősorban új, vagy legalábbis kortársnak nevezhető játékokat forgalmaz elsősorban, addig a GoG.com a nosztalgiázni kívánó játékosok fellegvára.

A GoG.com 24 óránként új akciókkal rukkol elő, sőt, ingyenes játékosztás is várható, szóval érdemes gyakran látogatni a weboldalt. A jelenlegi turnus jóárasított alkotásai között egy Bullfrog Classics nevű csomag igyekszik a régi motorosok kedvére tenni: 9,79 dollárért a miénk lehet a két igazi Dungeon Keeper-játék, a Theme Park és a Theme Hospital, Syndicate első és második része, a két Magic Carpet, és végül a teljes Populous-trilógia.

De ha valaki kicsit modernebb szórakozásra vágyik, a másik sztár Heroes of Might & Magic bundle-be is beruházhat, mely 17,44 dolláros áron kínálja a legendás TBS-sorozat első öt részét, kiegészítőstül, plusz a Heroes Chroniclest ráadásként. És ezek csak a kiemelt példák, ugyanis sok más játék is akciós, ráadásul a GoG.com dollárban és nem euróban méri az árakat!

Na? Sikít már a pénztárcátok?

GOG.com 2014 DRM-free Summer Sale