A világ legnépszerűbb e-sport játékát, a League of Legendset fejlesztő Riot Games új módon kedveskedett nem csak a játékai kedvelőinek, hanem a világon mindenkinek! Legújabb zenei albumuk, a 37 dalból álló Sessions: Vi a méltán népszerű lofi műfajra épül, melynek célja nem más, minthogy segítse a koncentrációt, vagy épp az ellazulást. 

A mai, zajjal teli világban mindenkinek szüksége van néha egy kis kikapcsolódásra, egy utazásra a nyugalom tengerén. A Riot Games Music úgy érezte, hogy a lofi lehet az a hajó, ami elviszi ide a hallgatókat. A Sessions: Vi mind a 37 dalával egy egyedi zenei élmény, amely amellett, hogy a pozitív értelemben vett kreatív magányt tudja elősegíteni és erősíteni, szabadon felhasználható a streamerek és videós tartalomgyártók számára élő közvetítésekben és videókban egyaránt.

A Sessions: Vi a League of Legends egyik karakterének, Vi-nek egy átlagos napját hivatott bemutatni a zenéken keresztül, amely a Riot Games Music és számos művész - pl. Chromonicci, Junior State, vagy Laxcity - együttműködésében valósult meg.

Nem ez az első alkalom, hogy a Riot Games a zeneiparon keresztül szólítja meg a rajongóit: a K/DA, a True Damage vagy a Pentakill olyan virtuális bandák és albumok, amelyeket a kiadó a League of Legends fantáziavilága köré épített, a technológiai fejlődésnek hála pedig a bandákat ma már a játékbeli karakterek testesítik meg, akik virtuális koncerteket adnak a világbajnokságok döntőinek megnyitóin.

Az albumot megtalálod Youtube-on és Spotifyon egyaránt.