Már a rekord mennyiségű unlike-ot bezsebelő trailer is jelezte, hogy a közönség nagyon nincs megelégedve a Call of Duty: Infinite Warfare előzetes információival, de úgy tűnik, az előrendelések is beszédesek a témában, merthogy nagyon kevesen szavaztak annyi bizalmat a játéknak, hogy már most bezsákolják.

A VG Charts adatai szerint mindössze 33 ezren rendelték elő PS4-en és 30,5 ezren Xbox One-on, vagyis mindössze 63,5 ezren adtak le rendelést a Call of Duty: Infinite Warfare-ra konzolon (PC-s adat nincsen). Ez nagyon durva visszaesés a Black Ops 3-hoz képest, hiszen azt 287,5 ezren rendelték elő a Sony, és 423,5 ezren a Microsoft masinájára, ami összesen 711 ezer előrendelőt jelent. Mindkét esetben az első két hetet vették figyelembe.

Az Activision viszont cáfolja, hogy ennyire rossz lenne a helyzet. Reagálásuk szerint ezek a számok rettenetesen pontatlanok és egyáltalán nem reprezentálják a valós adatokat. Az előrendelésekkel minden rendben, ők továbbra is pozitívak a Call of Duty: Infinite Warfare-ral kapcsolatban, és alig várják, hogy bemutassák a gameplay-t az E3 2016-on.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!