• Lesz fall-damage a játékban
  • De kikapcsolható

Ahogy azt a Blitzwinger nevű youtuber észrevette, a közelgő Marvel's Spider-Man folytatásban a játékosok mostantól elvétett ugrások utáni esések következtében is sérülhetnek, ami elég kockázatosnak tűnik, ha belegondolunk, hogy a két Pókember mennyit hálóhintázik a levegőben. Viszont ahogy a videó is elmagyarázza, szerencsére nem kell emiatt állandóan aggódni, hiszen a játék menüjében bármikor ki- és bekapcsolhatjuk a funkciót. Blitzwinger több érdekességet is összegyűjtött az alábbi videóban, amit érdemes megtekinteni:

Érdekes, mert mind a Marvel's Spider-Man-ben, mind a két évvel későbbi Marvel's Spider-Man: Miles Morales-ben Peter és Miles bármikor szabadon zuhanhatott alá a levegőből, és simán megúszták a becsapódást (még ha a betont szépen fel is szántották). Az Insomniac ezzel a realisztikusabb játékmenet felé nyit, ahol már tényleg oda kell figyelnünk a hálóhintázásra. Talán a városban szabadon lengedezés közben ez még nem is lesz annyira problémás, de ha ellenfeleket is kapunk a nyakunkba és azok eltalálnak valami lövedékkel, miközben a levegőben üldözzük őket, akkor nagyon észnél kell lenni, hogy az aktuális Pókemberrel ne nyaljuk fel a betont. A Marvel's Spider-Man 2 kizárólag PS5-re jelenik meg 2023. október 20-án.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!