Nem is tudjuk, mikor volt utoljára ilyen, de nem nagyon kellett gondolkodnunk, hogy mivel töltsük meg a magazinunkat. Összesen húsz bemutató és teszt várja az olvasókat, a játékokhoz konkrétan nem kapcsolódó, de mégis a játékvilággal foglalkozó cikkeinkről nem is beszélve. A bemutatók között egy hat oldalas anyagban rántjuk le a leplet a Starcraft 2 összes titkáról, és emellett olvashattok még a Red Dead Redemptionről, a Dragon Age: Origonsről, a Left 4 Dead második részéről, a Section 8-ről és a legújabb Mechwarrior játékról. A játékipart vizslató cikkeink között lesz, amelyikben azt vesszük sorra, hogy a virtuális világokban látható dolgok megvalósíthatóak-e a valóságban, megvizsgáltuk, hogy ki teszi tönkre a PC-s ipart, és találhattok egy kis elmélkedést a videojátékokban szereplő nőkről is.

A nyár nagy dobásaA nyár nagy dobásaLeft 4 Dead 2 Játékképek

A tesztek között olyan címekre bukkanhattok, mint az ArmA 2, az Anno 1404, a hatodik Harry Potter-film játékadaptációja, a Transformers kaland második része, rögtön két Battlefield, az 1943 és a Heroes, lesz még Blood Bowl és Monkey Island minden mennyiségben (a felújított régi és a vadonatúj epizód egyaránt), nem is beszélve a többi apróságról (Trine, 4x4 Hummer, Ice Age 3). Amire mindenképpen felhívjuk a figyelmeteket, az a Street Fighter 4 guide, amiben sorra vettük az összes szereplő erősségeit, gyengeségeit és legjobb mozdulatait, továbbá ehhez kapcsolódóan a DVD-mellékleten megtalálhatjátok az összes karakter összes mozdulatát tartalmazó listát is (egyéb extrák mellett).

A nyár nagy dobásaA nyár nagy dobásaBattlefield Heroes Játékképek



 



Hardverfronton vár rátok a Radeon 4730, egy kiváló processzorteszt, megvizsgáltuk az SSD-ket és az nVidia ION-t, sőt még egy 3D-s szemüveget is górcső alá vettünk, és ismét teszteltük a Windows 7-et, méghozzá videokártyák terén, hogy az AMD vagy nVidia van-e jobban felkészülve az új operációs rendszer érkezésére. A DVD-mellékleten szuper teljes játék (plusz a The Elder Scrolls II) várja a játékosokat, jó pár videoteszttel és számos egyéb hasznos aprósággal. Jó olvasást, jó szórakozást hozzá mindenkinek!