Ez a két sorozat az Overlord és az Age of Wonders, aminek az utolsó része három éve jelent meg. A Triumph alapítói, Lennart Sas és Arno van Wingerden még mindig a cégnél vannal, ami sosem foglalkoztatott sok embert. A felvásárlás szerencsére nem hoz leépítést, nem lesznek új vezetők, erről a Paradox Interactive nyilatkozott, ahogyan arról is, hogy a folyamatban lévő fejlesztéseket sem állítják le. Csak nem az Age of Wonders 4 készül? Vagy egy új Overlord?

"A Triumph egy szívünknek kedves stúdió. Saját kategóriájukon belül vezető pozíciót foglalnak el, az elmúlt évek alatt pedig nagyszámú és elkötelezett rajongótábort gyűjtöttek maguk köré. Nagy bizalmunk van a csapatban, a fő feladatunk pedig most az, hogy biztosítsuk a Triumphot abban, hogy folytathatják azt a munkát, amit eddig is csináltak, új vezetésünk alatt." -- közölte Sedrik Weister, a Paradox Interactive vezetője.

Lennart Sas elmondta, hogy már korábban mások is megkeresték őket, hogy megvennék a céget. A Paradox Interactive ajánlatára azért bólintottak rá, mert kultúrálisan és játékkínálat szempontjából is hasonló nézeteket, értékeket osztanak, ráadásul teljes támogatásról biztosították a Triumph-ot. 

Szerintetek mikor tudunk meg valamit az új programról?

paradox-interactive-acquires-triumph-studios.jpg