Úgy tűnik, hogy a májusban felbukkant pletyka, miszerint a Prey 2 munkálatai újrakezdődtek, s a fejlesztést az Arkane Austin csapata vette át, mégiscsak igaz. A Kotakuhoz eljutott, még májusban elküldött levél szerint valóban a texasi csapat kapta meg a feladatot, hogy tető alá hozza a nehézségekkel küszködő játékot, s hogy ezt megtehessék, a teljes fejlesztést előröl kezdik, semmit sem felhasználva a Human Head eddigi munkájából. A cél az, hogy a System Shock 2 szellemi folytatását készítsék el.

prey-2.png

A hivatalos álláspont az, hogy az Arkane a saját játékán dolgozik, s semmi közük nincs a Prey 2-höz --ezt nemrégiben a Bethesdától Pete Hines közölte, majd pedig tegnap a Dishonored vezető fejlesztője, Raphael Colantonio is elmondta ugyanezt.

Az Arkane egyébként két stúdióból áll, egy Texasban, s egy Lyonban, utóbbiban pedig éppen a Dishonored másik vezető fejlesztője, Harvey Smith dolgozik valamin. Ez lehet az a játék, amit Colantonio a minap megszellőztetett, mondván egy, a korábbi játékukhoz hasonló programon dolgoznak, amibe még multiplayer mód is kerülhet. Lehetséges, hogy a cég egyszerre két játékot készít, ezt a rejtélyes újoncot és a Prey 2-t.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Prey 2 -- Megjelenés: ismeretlen -- Gépigény: ismeretlen