Manapság sajnos majdhogynem általános jelenség az úgynevezett day one patch, azaz a megjelenéssel egyazon időben érkező javítás. Ennek a jelenségnek az egyik oka, hogy a fejlesztők inkább utólag foglalkoznak a sokszor nem is olyan apró hibákkal, hogy tartani tudják a kiadók által szabott szigorú menetrendet.

Eme „hagyomány” alól a héten érkező Titanfall 2 sem kivétel, ám a Respawn kivételesen nem egy több gigabájtos, némi túlzással élve, a játék másik felét tartalmazó patch-et dob ki a megjelenés napján, aminek letöltése majdnem annyi ideig tart, mint a teljes játéké. Nem, ők csak egy – most kapaszkodjatok meg a süvegetekben – 88 MB-os javítást adnak ki.

A hírt Vince Zampella, a Respawn vezérigazgatója hozta a következő tweettel: „csináljatok egy kis helyet a vinyótokon, a Titanfall 2 első napi patche… 88 MB.” Reméljük, ez a kis vicc a kicsike patch-csel azt jelzi, hogy a Titanfall 2-ben legfeljebb apró bugok lesznek a pénteki megjelenéskor, és semmilyen komoly technikai gond nem fog minket hátráltatni abban, hogy belepattanjunk titánunkba.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!