A legutóbb bevezetett változtatás a felhasználói értékelések terén nem aratott osztatlan sikert, vissza is vonták azóta. Remélhetőleg ezúttal nem fogja senki a virtuális kaszáját egyenesíteni, és mindenkinek elégedettségére fog szolgálni az arculatváltás.

Ami a legszembetűnőbb lesz, hogy az áruházi kezdőlap megjelenésén könnyítenek, kevésbé lesz zsúfolt a tervek szerint. A bal oldali navigációs oszlopból közvetlenül elérhetők lesznek egyebek mellett az új és hamarosan következő megjelenések, illetve a legkelendőbb játékok, önálló szekciót kapnak a legjobb eladásokkal büszkélkedő friss címek és azok, amikkel barátaink játszanak.

De testre szabhatjuk majd azt is, hogy kategorikusan mit, pontosabban mit nem szeretnénk látni, legyenek azok filmek, korai hozzáférésű programok, szoftverek vagy éppen VR címek. Finomhangoláson esnek át az ajánlott játékok is, remélhetőleg minden felhasználó a maga számára érdekesebb javaslatokkal fog szembetalálkozni a főoldalon, szintúgy a frissítések is csak azoknak jelennek majd meg akiket érdekelhet, illetve a követett kurátorok által ajánlott címek is jobban szem előtt lesznek.

steam-logo-alt-2.jpg