• Premierdátumot kapott az Ace Combat 7
  • Két egyedi vezérlő is megjelenik a játékhoz

A Gamescom alatt a Bandai Namco közölte az Ace Combat 7 Skies Unknown megjelenési dátumát: PS4-en és Xbox One-on 2019. január 18-án, míg PC-n 2018. február elsején lehet beleülni a vadászgépek pilótafülkéjébe, hogy rendet rakjunk az Usean kontinens légterében. A helyszín az Ace Combat 3-ból (1999) és Ace Combat 4-ből (2001) tér vissza, a program pedig egy csapat fegyencet állít a középpontba, akik amolyan feláldozhatók módon kötelesek védeni a területet a fenyegető ellenségtől. 

Kono Kazutoki, a játék márkamenedzsere kijelentette: "A csapatom és én is azon dolgoztunk, hogy egy akciódús részt kapjon az Ace Combat sorozat, ami pedig ennél is fontosabb, megérje az idődet. Köszönjünk a türelmeteket, a támogatásotokat és lelkesedéseteket, hamarosan találkozunk az egekben!"  

ace-combat-7-skies-unknown-1.jpg

Új fegyverek, új repülőgépek, PS VR támogatás, szép grafika, egy jó történet jellemzi az Ace Combat 7-et, ami két, teljesen egyedi irányítót kap, külön a PS4-hez és az Xbox One-hoz. Az egyik az Ace Combat 7 HOTAS Flight Stick for PlayStation 4 from HORI nevet viseli (ezt láthatjátok a képen). A másikat a Thrustmuster gyártja, és a T.Flight Hotas 4 Ace Combat 7: Skies Unknown Edition nevet kapta a tervezőktől. Az áruk nem lesz olcsó, a képen látható verziót közel 20 ezer jenért, vagyis nagyjából 180 dollárért lehet majd megvásárolni.

ace-combat-7-flight-stick-ps4.jpg

Természetesen egy trailer is dukált a bejelentéshez, parancsoljatok!