• A Ubisoft megkérdezte, milyen Far Cry folytatást szeretnének a játékosok
  • Volt zombis, vámpíros, cowboyos és dinoszauruszos lehetőség is
  • Nem először csinál ilyet a Ubisoft
  • Az Assassin’s Creed kapcsán is kérdezték már, mi legyen a következő korszak
  • Far Cry 4 teszt

Az elmúlt napokban a Ubisoft néhány Far Cry 4 játékosnak kérdőívet küldött, amiben arra voltak kíváncsiak, hogy a játékosok milyen folytatást szeretnének -- s szerencsére nem marad titok, hogy milyen lehetőségek közül lehetett választani.

A Ubisoft összesen 11 ötletet dobott be, köztük olyat, hogy az új játék Peruba vagy Alaszkába vigye a játékosokat, illetve felmerült, hogy a vietnami háború vagy a 19. századi amerikai vadnyugat legyen a helyszín -- és ezek a visszafogottabb ötletek. Van ugyanis olyan, hogy vámpírok ellen, vagy azok oldalán harcolhatnánk, de lehetne zombis, vagy akár dinoszauruszos, Jurassic Park stílusú folytatás is. Van továbbá olyan választási lehetőség is, hogy sci-fi körítésben egy ősi bolygóra utazzunk, a Far Cry 4-es Shangri-La legyen a helyszín, vagy szimplán kapjon folytatást a Far Cry 3: Blood Dragon, természetesen Rex Power Colt főszereplésével.

Ezeken kívül van még egy egyéb kategória is, amiben a választ adó a saját, egyedi elképzelését adhatja meg. Rögtön meg is kérdezzük: te milyen Far Cry folytatást szeretnél?

far-cry-5.jpg

Far Cry 5