Az Aliens Colonial Marines okozta csalódás óta óvatosak vagyunk az Alien-sorozatra épülő játékokkal, ám a nemrégiben hivatalosan is bejelentett Alien: Isolationnek megadhatjuk az előleges bizalmat -- a  Creative Assembly játéka ugyanis már első ránézésre is sokkal jobbnak ígérkezik, mint az, amit a Gearbox és cinkostársai letettek elénk.

Az izgatottság főleg azzal magyarázható, hogy az Alien: Isolation egy olyan hangulatot igyekszik megteremteni, mint amilyet a klasszikus filmsorozat első részében tapasztalhattunk meg: magány, rettegés és klausztrofóbia lesz a részünk, amint próbálunk elmenekülni a ránk vadászó idegen lény elől. Ráadásul nem űrkatonát testesítünk meg, hanem Ripley lányát, aki habár okos és talpraesett, minden tőle telhetőt meg kell majd tennie, hogy túlélje a kalandot.

A kapcsolódó hírünkben további részleteket olvashattok az idén esedékes játékról, alant pedig néhány frissen kiadott játékképet tekinthettek meg, aliennel, androidvérrel és szerszámkészítéssel a főszerepben. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!