• Szaftos részletek derülnek ki a Rockstar-perből
  • Leslie Benzies állítása szerint aljas taktikákkal dolgozik a Rockstar
  • Ennek része, hogy sztriptíz bárokba viszik a dolgozókat
  • És a kompromittáló, szexuális pozíciókban való fényképeket használják fel ellenük
  • Benziest azzal vádolták meg, hogy miatta késik a GTA 5, de levélben meg dicsérték

A Rockstar kapcsán nem újdonság azt hallani, hogy pocsék körülmények között megy a munka, hiszen 2010-ben arról szóltak a hírek, hogy a Red Dead Redemptionön rabszolga módjára dolgoztatták a Rockstar San Diego fejlesztőit, most azonban még egy ennél is durvább dologról hallottunk, mégpedig az egyre nagyobbra duzzadó Rockstar-per kapcsán.

Leslie Benzies, aki egy 150 millió dolláros pert indított, azt állítja, hogy a Rockstar kifejezetten aljas taktikákkal dolgozik. „Sam Houser maga dolgozta ki és ösztönözte azt az üzleti kultúrát, aminek részei sztriptíz bárok és a dolgozók kompromittáló, szexuális pozíciókban való fényképezése és egyéb, a normál munkakörülményeket durván sértő dolgok.”

Benzies azt állítja, hogy ellene is ilyen bosszútaktikát vetettek be, azzal vádolták, hogy szándékosan késleltette a GTA 5 és a GTA Online munkálatait azzal, hogy nem végezte a munkáját, holott a levelezésekből ennek éppen ellenkezője derült ki -- 2013. decembere és 2014. márciusa között Sam Houser több levelet is küldött, amiben Benzies munkáját dicsérte, és többször is kiemelte mennyire örül annak, hogy együtt dolgozhatnak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!