Kis túlzással a Rovio által megalkotott Angry Birds játék az okostelefonok legjobb barátja, hiszen különböző változatait milliók és milliók játsszák, metróban, buszon, repülőn, utcán, ha van pár szabad percük a játékosoknak. 

A finn Rovio eddigi játékaival a casual gamereknek kedvezett, de múlt héten érkezett egy rövid dühös madár trailer, melyből nem sok dolgot lehetett leszűrni. Először egy középkori környezetben játszódó sima Angry Birds játékra gondoltunk, de tegnap kiderült, hogy sokkal többről van itt szó! Nem átverés: az Angry Birds Epic egy RPG, komplett szólista kampánnyal, nagy kihívást nyújtó végjátékkal, körökre osztott harccal, valamint kiterjedt tárgykészítési rendszerrel. Utóbbiban fegyvereket, páncélokat, gyógyitalokat gyárthatunk, vagy a játékban megnyerhető, vagy mikrotranzakcióval vásárolható alapanyagokból. 

Az Angry Birds Epic kezdetleges verzióját már e hét végén le lehet tölteni a kanadai és ausztrál iTunes áruházból, a végleges változatra viszont az év második feléig kell várni, akkor azonban minden régióban bezsákolható lesz Android, iOS, és Windows Phone 8 platformokra.

Angry Birds Epic