Az internetszerte nagy népszerűségnek örvendő Angry Video Game Nerd idén egy saját játékot kap. A találóan Angry Video Game Nerd Adventures névre keresztelt program a Freakzone Games műhelyében készül a ScrewAttack Games megbízásából, s egy retró, kétdimenziós platformert fogunk kapni, ami nem csak a műfaj, hanem az eddig látott AVGN-videók előtt is tiszteleg.

Az idén esedékes, PC-exkluzív (nem kizárt egy konzolos átirat a jövőben) programban a Mega Man és a Castlevania stílusában készült pályákon az a feladat vár ránk, hogy a csapdába esett barátainkat megmentsük a rossz játékoktól egyszer s mindörökre. Összesen tíz pályát kell teljesítenünk, melyeken nem csak magát a Nerdet irányíthatjuk, hanem alternatív karaktereket is. Mindeközben pedig vendégszereplőkkel találkozhatunk, titkokat fedezhetünk fel, és fejleszthetjük az emberkénket.

Az Angry Video Game Nerd Adventures még nem kapott pontos megjelenési dátumot és további részletek sem ismertek, de ha már ennyi alapján megjött hozzá a kedved, akkor irány a Steam Greenlight, ahol közös erővel elérhetjük, hogy a Valve rendszerében is kapható legyen. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!