Megjelent az ARK: Survival Evolved legújabb, 216-os számú frissítése, és bizony sok új tartalmat kaptunk: két új környezet mutatkozott be, a fülledt mocsaras, illetve a csontfagyasztó havas, és természetesen mind a kettő új állatokkal és nyersanyagokkal együtt érkezett.

A mocsár őskori kígyókkal, gyíkokkal és bogarakkal várja a felfedezőket, a vadvilág veszélyein túl pedig mérgező növények is megnehezítik az életünket, de érdemes bemerészkedni, hiszen értékes alapanyagokra tehetünk szert, sőt, egy új hátasunk is lehet a Beelzebufo személyében. Ez egy hatalmas ősbéka, amivel óriási ugrásokban szelhetjük át a terepet és magaslatokat is megmászhatunk.

ark-survival-evolved-mocsaras-taj.jpg

Hasonló érdekességekkel vár a havas, jeges környezet, azzal a plusszal, hogy itt maga az időjárás is az életünkre pályázik, így alaposan be kell bugyolálni magunkat, ha túl akarjuk élni a mostoha körülményeket. A hófehér világ veszélyes ragadozója az óriásfarkas, ami éppen olyan veszélyes ellenfél, amilyen jó társ lehet -- ha sikerül megszelídíteni, akkor ennek a hátán indulhatunk vadászni, például a környék másik új állatára, a megalocerosra.

ark-survival-evolved-havas-taj.jpg