• Assassin’s Creed: Unity Season Pass részletek
  • Extra kampány Dead Kings - új város, feladványok, ellenfelek és egy érdekes fegyver
  • 30 extra felszerelést, ruhát és fegyvert gyűjthetünk be
  • A Season Pass birtokosainak jár a különálló Assassin's Creed Chronicles: China
  • Assassin's Creed Chronicles: China - 16. századi Kína, 2,5D-s nézet, Shao Jun a főszereplő

A Ubisoft ma végre lerántotta a leplet az Assassin’s Creed: Unity Season Pass csomagjának tartalmáról, a felhozatal pedig egészen jónak hangzik, ugyanis nem csak az alapjátékkal eltöltött időnk gazdagodik, hanem egy teljesen új, az eddigieknél jóval sötétebb kampányt élhetünk át, illetve teljesül a rajongók egyik régi álma, s kirándulást teszünk Kínában.

Az új kampány a Dead Kings nevet kapta, a történet pedig az alapjáték eseményei után veszi fel a fonalat. A főszereplőnkkel, Arnóval Saint Denis városába utazunk, mégpedig egy katakomba-rendszerben kell helytállnunk, ahol ősi feladványok, vadállatok és egy új ellenségtípus, a saját terveiket hajszoló Raiders állja majd utunkat a föld mélyén őrzött királyi titkokat firtató utunk során. A repertoárunk egy lámpással bővül, ami a sötét alagutakban lesz hasznos, illetve bemutatkozik a Guillotine Gun, amit legegyszerűbben a balta és a robbanó tölteteket lövő sörétes puska szerelemgyermekeként lehetne jellemezni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az emlegetett extra tartalmak a Párizsban és a Saint Denis-ben töltött időnket teszik színesebbé, mégpedig 30 új tárggyal, köztük ruhákkal, fegyverekkel és egyéb felszerelésekkel, valamint ide tartozik még pár extra küldetés is. Minden megszerzett kiegészítő áthordozható az alapjátékból az extra kampányba és viszont.

Végezetül a Ubisoft bemutatta azt, amiért a rajongók régóta könyörögnek: az Assassin’s Creed-franchise a Távol-Keleten tesz kirándulást -- íme a Assassin's Creed Chronicles: China! Ez egy különálló, 2,5D-s játék, melynek főszereplője az Ezio Auditore da Firenze által kiképzett Shao Jun, aki a játékban a kínai assassin testvériség utolsó életben maradt tagja, ennek megfelelően a története a bosszúról fog szólni.

A Ubisoft azt ígéri, hogy sosem látott formában tárul elénk a 16. századi Kína, ugyanis egy élő festményként keltették életre a kalandjainknak otthont adó helyszíneket -- természetesen a küldetések során továbbra is lopakodni, falat mászni fogunk, na meg látványos gyilkolásokat bemutatni.