Jelen körülmények között egyre többen fordulnak a közösségi autózás különböző formáihoz. A RentBen autómegosztó portál egy itthon még gyerekcipőben járó autóbérlési módot tesz elérhetővé számos itthoni nagyvárosban. Ezáltal az autóbérlés Pécs városában is egyszerűbbé válhat, mint eddig.

Felhasználóbarát, könnyen kezelhető felület

A mai világban az egyik legfontosabb feladat a szolgáltatást kínáló cégek számára, egy felhasználóbarát weboldal, vagy még inkább applikáció megalkotása. Enélkül nem lehet kifogástalan a szolgáltatás, ha a rendszer folyamatosan akadályokat gördít a felhasználó elé, vagy csak nehéz követni működésének logikáját, akkor hamar elpártolnak tőle a bérlők.

A RentBen applikációja lehetővé teszi a bérlők számára, hogy a nap 24 órájában válogathassanak az aktuálisan elérhető autók közül, és azt bármikor le is foglalhassák. Nem számít, hogy hétköznap, hétvége vagy ünnepnap van-e, ahogy az sem, hogy nappal vagy éjszaka szeretnénk járművet foglalni magunknak.

Megbízhatóság

Mivel, nagy értékű vagyontárgyak bérléséről van szó, fontos a megbízható működés. Ez alatt érthetjük a rendszer működésének stabilitását, hiszen nem szeretnénk sem a bérbeadó, sem a bérlő oldalon állva hosszasan várakozni, amiért a rendszer lefagyott, vagy karbantartást igényel.

A másik értelemben vett megbízhatóság pedig a folyamat kifogástalan, és minden felet maximálisan védő, jogi háttér megteremtése. A mindenre kiterjedő, írásban rögzített szerződés védi a bérlőt, a bérbeadót és a platform üzemeltetőjét is a vitás helyzetekben.

kep3-1.jpg

Lépéselőnyben a piaci versenytársakkal szemben

Szerencsére ma már egyre több autókölcsönzési lehetőség áll rendelkezésre azok számára, akiknek nincs a tulajdonában saját jármű. Ugyanakkor a hagyományos, autóbérléssel foglalkozó cégeknek éppúgy megvannak a bérlő számára negatív sajátosságai, mint a nagyvállalatok carsharing alkalmazásainak.

Ezekre a problémákra válaszolva alkotta meg a RentBen az autómegosztó platformot. Ennek használatakor nem kell aggódnunk a megtett kilométerek miatt, és hogy vajon beleférünk-e a limitbe. Továbbá bármikor lefoglalhatjuk és az általunk megbeszélt időpontban átvehetjük az autót, nem kell figyelemmel kísérnünk a kölcsönző iroda nyitvatartási idejét. A carsharing alkalmazások alapvetően lokális használatra lettek tervezve, az autómegosztó platformok segítségével azonban könnyedén bérelhetünk jáművet külföldi kiruccanáshoz is, sőt, akár a nekünk kényelmes átvételi helyre is kérhetjük az autót, hogy még gördülékenyebben menjen a folyamat.

Elterjedésük kényelmes, pénztárca- és környezetbarát, fenntartható megoldást kínál a felhasználóknak.