A Lab Zero Games nem olyan régen, az Anime Expón mutatta be új játékát, az Indivisible című, 2D-s akció-RPG-t, és most az is kiderült, hogy a program kiadója az 505 Games lesz. A Lab Zero szerint a munkakapcsolatukra a „remek együttműködés” jellemző, és boldogok, hogy játékuk olyan címekhez csatlakozhat, mint amilyen az ADR1FT, vagy az ABZÛ.

A Lab Zero és az 505 Games között "fejlődő kapcsolat" van. Hogy ez mit jelent? A kiadó finanszírozza az Indivisible játszható prototípusának a fejlesztését, melyet szeptember elején a nagyközönség el akar tárni a Lab Zero. Ezután az Indiegogon indít gyűjtést a csapat, hogy a teljes játék is elkészüljön, és ha a fejlesztő eléri vagy meghaladja a kitűzött célt, akkor az 505 Games újra beszáll az Indivisible finanszírozásába, hogy az mielőbb megjelenhessen.

Azonban ha a kampány nem sikerül, akkor a játék sem fog elkészülni. Sikeres gyűjtés esetén azonban nemcsak a program megjelenése lesz biztos, de az is, hogy a Lab Zero részesedése is nagyobb lesz, mint egy normál kiadói szerződés esetén. A fejlesztő sokat tanult az Indiegogo kampányokból, és reméli, hogy minden simán fog menni, különösen akkor, amikor a jutalmakat kezdi majd el gyártani és postázni a cég. Mert már a dobozos változat is elkészülhet, köszönhetően az 505 Games közreműködésének.

indivisilbe.jpg