A Microsoft korábban úgy nyilatkozott, hogy az E3-on prezentált, alant is megtekinthető videó nem a Halo 5 trailere volt, hanem egy számozatlan mellékszált hivatott beharangozni. Most úgy tűnik, ez nem teljesen fedi a valóságot.

A hétvégén ugyanis a videót elkészítő Axis Animation a hivatalos Facebook oldalán újra közzétette a látványos alkotást, ám a legvégén immár a Halo 5 logó úszik be a képbe, nem pedig csak simán a Halo cím. A videót sajnos azóta nem lehet megtekinteni, mert priváttá tették, de a szorgos kezek így is lecsípték róla a lényeget, a játék logóját.

Az E3-on mégis a Halo 5-öt láttuk?

Hogy mi áll a logó, egész pontsan az 5-ös szám eltávolításának hátterében, az egyelőre ismeretlen. Talán a Microsoft kezdetben tényleg az ötödik rész beharangozójának szánta, aztán meggondolták magukat, vagy az E3-on még vacilláltak a címmel, esetleg közben gondolták meg magukat. Lehetőségek vannak, válaszok egyelőre még nincsenek De a legfőbb kérdés adott: az Xbox One első Halo-játéka mégiscsak a Halo 5 lesz? Ti mit gondoltok?

Halo (2014) -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: Nincs hír PC-s változatról