Jól teljesített az EA az elmúlt három hónapban, ez kiderült az idei első üzleti negyedévet összefoglaló jelentésből, szóval nincs okuk reménytelenül tekinteni a jövőbe. És Blake Jorgensen pénzügyi vezető bizony maximálisan optimistán nyilatkozott az ősz két nagy durranásával, a Battlefield 1-gyel és a Titanfall 2-vel kapcsolatban.

Elmondása szerint egy tipikus Battlefield-játék átlagosan 15 millió példányban fogy el egy év alatt, és reményeik szerint a Battlefield 1 sem fog sokkal ez alatt teljesíteni. Ami a Titanfallt illeti, az első részből 7 millió példány talált gazdára, de most úgy gondolják, a második részből már közel 10 millió fogyhat el.

„9 és 10 millió között lesz a Titanfall 2, és kicsivel 15 millió alatt fog végezni a Battlefield 1” – summázta mondandóját Jorgensen. Az optimizmusa már csak azért is rendkívüli, mert mint tudjuk, a Battlefield 1, a Titanfall 2 és a konkurencia, az Activision játéka, a Call of Duty: Infinite Warfare szinte egymás sarkán taposva fognak megjelenni (BF1: október 21., Titanfall 2: október 28., CoD: november 4.).

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Te melyik játékot fogod megvenni a három őszi FPS közül?