A Band Hero verseny helyszíne tehát a Papp László Budapest Sportaréna, az időpont pedig 2009. október 31. (szombat). A rendezvény menete gyakorlatilag a megszokott, a szervezők három fős csapatok (gitár, dob, ének) jelentkezését várják, méghozzá a következő e-mail címen: ghwt@bsc.hu (a jelentkezési határidő: 2009. október 30. 12:00).

Ezúttal is összesen húsz csapat mérheti össze a tudását, de nem kell aggódni azoknak sem, akik esetleg nem jelentkeznek időben, hiszen az elmúlt évek tapasztalata az, hogy sokaknak a fellépés előtt inába száll a bátorsága, így a helyszínen a csinos hoszteszeknél még lesz lehetőség jelentkezni, ha szabadul fel hely.

A Budapest Gameshow ideje alatt végig lehet gyakorolni a rendezvényen elhelyezett Band Hero szetteken, maga a megmérettetés pedig délután kettőkor (14:00) veszi majd kezdetét, és a csapatok közül ismét szakmai zsűri fogja kiválasztani a nyertest. Ahogy a korábbiakban, most sem csak az fog számítani, hogy ki mennyire profi a hangszerek kezelésében, de erős hangsúlyt kell fektetni a jelmezre és az előadásmódra is. A cél tehát nem a tiszta hangzás, hanem a minél nagyobb show!

A nyeremény se kutya, hiszen az első helyezett csapat tagjai teljes Band Hero Bundle-t kapnak (szoftver, dob, gitár, mikrofon), a második helyezett banda tagjai a szoftverrel térhetnek haza, míg a harmadik helyezett Activision ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

Ideje tehát készülni, hiszen nem minden nap adódik lehetőség, hogy a Papp László Budapest Sportarénában adjatok élő koncertet!