Nem csak az előző epizódok tükrében, de úgy alapvetően az egész játékfejlesztést nézve nagy szégyen az, ami a Batman: Arkham Knight-tal történt. Egy jó hírnevű csapat, egy jó játékokat tartalmazó sorozat lezárása, és a végeredmény: botrány! És a helyzet mit sem változott, hiszen ahogy arról mi is beszámoltunk, a több hónapot átölelő munka sem hozott kielégítő végeredményt, az Arkham Knight PC-n még mindig bajos.

És úgy tűnik, a Warner feladja a küzdelmet. Legalábbis mostani lépésük erre enged következtetni, ugyanis a Steamen közzétették, hogy minden megkötés nélkül hajlandóak év végéig visszatéríteni a játék árát. Nem számít, mennyit játszottunk vele, ha kérjük, visszakapjuk a pénzünket. Sőt, a játékkal együtt a Season Pass-t is visszaadhatjuk, de csak egyben, külön-külön a DLC-ket nem veszik vissza.

Emellett persze megígérték, hogy még kijavítják azokat a hibákat, amiket ki lehet, illetve beszélni fognak azokról, amiket egyáltalán nem tudnak helyrehozni. Nos, ez akár sírfeliratnak is jó…

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!