• A Batman: Arkham Knight hat DLC-t kap a megjelenés utáni hat hónapban
  • Ezek egy része történetorientált lesz
  • Batgirl kapja a főszerepet az első DLC-ben
  • Egy másikban Robin, Éjszárny és Macskanő kap különálló történetet
  • Kipróbálhatóak lesznek az ikonikus Batmobilok
  • A Challenge-mód és a skinek száma is bővül majd
  • Megjelenés: június 23-án PC-n, PS4-en és Xbox One-on

A Warner néhány napja jelentette be, hogy hat hónapra elegendő DLC-vel bővítik majd ki a Batman: Arkham Knightot, ezzel együtt a 32,99 fontba (durván 13 ezer forintba) kerülő Season Passról is lehullott a lepel. Sajnos különösebb részleteket akkor nem árultak el, de most kiderült egy s más a jövendőbeli DLC-ékről.

A Batgirl: A Matter of Family az Arkham Knight-játékokban először feltűnő, címszereplő lány eredettörténetét meséli el, s nem csak, hogy az Arkham Knight sztorija előtt játszódik majd, de új helyszínre is kalauzol minket.

A The Season of Infamyban új történeteket, küldetéseket és játékelemeket kapunk, középpontjukban a Batman-világ legendás szuper-gonoszaival.

A Gotham City Stories szintén történetközpontú DLC lesz, amelyben Batman szövetségeseinek (feltehetően a korábbi trailerben látott Robinnak, Éjszárnynak és Macskanőnek) az előtörténetét és az Akrham Knight utáni sorsukat ismerhetjük meg.

A Legendary Batmobiles with Themed Tracks címe eléggé árulkodó. A 75 éves Batman történelem összes legendás Batmobilja vezethető lesz benne egy külön e DLC számára kialakított versenypályán.

A Crimefighter Challenge Maps sem rejti véka alá, mit tartalmaz: a Challenge játékmódot bővíti új térképekkel, ezzel újabb kihívások elé állítva Batmant és szövetségeseit.

A Character Skins sem éppen olyan DLC, amin sokat kell agyalni, egyszerűen új skineket ad Batmanhez, Robinhoz, Éjszárnyhoz és Macskanőhöz – a korábbi játékoknak megfelelően eme kinézetek is a korábbi Batman-történetekből (képregények, filmek, rajzfilmek) származnak majd.

A Warner további részleteket ígér mindegyik DLC-ről azok megjelenésének hónapjában, vagyis a Batman: Arkham Knight megjelenése után, ami június 23-án esedékes PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

batgirl.jpg