Hála az Egyesült Államokban ténykedő, a korhatár besorolásért felelős ESRB-nek, újabb információkkal gazdagodtunk a sikeres bétázáson átesett Battlefield 1 történetével kapcsolatban, amire a bizottság az M betűt pecsételte rá, azaz a játék története és tartalma felnőtteknek szól. Az indok a következő:

„Ez egy belső nézetes lövölde, amely az első világháború különböző helyszínein játszódik. A játékos egy vadászpilóta, egy tank vezetője, egy lázadó harcos és egy futár bőrébe bújva játszhatja végig a történetet. A karakterek karabélyokkal, pisztolyokkal, géppuskákkal és gránátokkal ölhetik meg ellenségeiket a frenetikus, realisztikus harcokban. A csaták zengnek a puskaropogástól, fájdalomüvöltéstől és robbanásoktól. Néhány katona lángszórót használ, így hallani az áldozatok halálsikolyát, ahogy elemésztik őket a lángok. A játékos emellett használhat késeket és bajonetteket az ellenség csendes eliminálásához. Ekkor látható az ellenség fröcsögő vére; az egyik jelenetben vér és holttestek láthatóak egy parton. A „f*ck” szó hallható a dialógusokban.”

Innét természetesen minket igazán csak az érdekel, hogy legalább négy különböző ember bőrébe bújhatunk majd bele a Battlefield 1 egyszemélyes kampánya során, ami remélhetőleg változatos küldetéseket és játékmenetet biztosít majd. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!