• 4 új térkép érkezik a Getaway DLC-ben: a Pacific Highway, a Train Dodge, a Double Cross, és a Diversion
  • A kiegészítő pontos premierdátumát még nem közölte a kiadó

A Visceral Games műhelyében készült rabló-pandúr shooter 2016 elején újabb kiegészítővel bővül. A harmadik, Getaway névre keresztelt DLC-ben a bankrablásokat követő hajszák kerülnek fókuszban, így Kalifornia tengerpartján vagy éppen a mexikói határon folytatódhat a küzdelem a rendőrök és a gazfickók között négy új térképen, melyekről a játék hivatalos weboldalán megjelent posztban rántotta le a leplet a kiadó EA. 

A Pacific Highway pálya autópályáin száguldva Kalifornia ikonikus tengerpartját járhatjuk be menekülés/üldözés közben, sőt, a napfényes térképen többek között egy elhagyatott világítótornyot, és egy félreeső borgazdaságot is felfedezhetünk. A sűrű erdők is ideális menekülési útvonalat biztosíthatnak a rablóknak főként a kidönthető fák révén, amik nem csak új ösvényeket nyitnak meg, hanem jó időzítéssel üldözőinket is maguk alá temetik.

A Train Dodge pálya Colorado dombos, fákkal borított vidékére kalauzol, egy határvidéki bányászvárosba, ám nem árt majd vigyázni, mivel az ott található síneken bizony még közlekednek a tehervonatok, így kellemetlen balesetek részesei lehetünk, ha figyelmetlenek vagyunk. Természetesen a merészebbek kihasználhatják ezt, és a vagonokon is közlekedhetnek, de rengeteg magasan fekvő terület, drótkötélpálya, és rombolható környezeti elem teszi majd élvezetéssé a küzdelmet a térképen.

A Double Cross az amerikai-mexikói határvidéken játszódik, ahol oda-vissza járkálhatunk a két ország területén, nem csoda, hogy a Getaway DLC legnagyobb harctere lett ez a pálya. A Conquest és a Hotwire játékmódra kifejezetten alkalmas terepen titkos csempészalagutakon is közlekedhetünk észrevétlenül, ha nem szeretnék kockáztatni, hogy a határátkelő pontokon kapjanak el autóstul-motorostól.

A Diversion pályán ezzel szemben nem élvezhetjük ki a járművek nyújtotta kényelmet és sebességet, hiszen itt Houston városának föld alatt elhelyezkedő, árvízvédelmi alagútjaiban zajlik az üldözés. A központi irányító rendszer birtoklása kulcsfontosságú lesz, mivel ezt felügyelve eláraszthatjuk a csatornarendszer egyes részeit, hogy elzárjuk az utat üldözőink elől, vagy éppen hogy új menekülési útvonalakt nyissunk meg. A robbanásveszélyes gázvezetéket szintén a javunkra fordíthatjuk: felrobbanthatjuk üldözőinket, vagy egérutat nyerhetünk a pusztítás után megnyíló résekben.

A Getaway DLC pontos megjelenési dátuma még nem ismert, de a prémium tagsággal rendelkezők már valamikor 2016 januárjában hozzáférhetnek az új tartalmakhoz, hiszen nem csupán új térképeket, hanem friss fegyvereket, járműveket, sőt, egy új játékmódot, a Capture the Baget is tartalmazza a csomag.