A Battlefield: Hardline második letölthető tartalmának az átfogó témája a rablások, az, hogy a bűnözők oldalán tökéletesen hajtsuk végre ezeket, míg a rendőrökkel minél gyorsabban megállítsuk a gazfickókat. Ehhez érkezik az új játékmód, a Squad Heist, egy 5v5 meccs, amely a Battlefield 4-ben látott Squad Rush intenzitását keveri a rabló-pandúr motívummal. 

A játékmód a rosszfiúk oldaláról három szakaszra tagolódik: végy egy fúrót, és lopd el az első helyszínen őrzött zsákmányt, majd ezt ismételd meg a pálya másik pontján, aztán pedig irány a menekülőzóna, ahol a helikopter vár. Minderre 25 ticketjük van, miközben a rendőröknek csak annyi a feladata, hogy megállítsák őket -- ha a rablók biztonságba tudják helyezni a szajrét, nyertek, de ha a zsaruk leredukálják az elérhető ticketeket, akkor a rend győzedelmeskedik.

A Robbery ezen kívül négy multiplayer pályát (The Docks, Break Pointe, Museum, Precinct 7) is tartalmaz, jön négy fegyver, két felszerelés, két jármű, méghozzá fejlesztésekkel, illetve új álcák és járműfestések is lesznek, valamint egy bizonyos Legendary Super Feature.

A Robbery szeptemberben jelenik meg, de azok hamarabb jutnak hozzá, akik Battlefield Premium előfizetők. Pontos dátum még nincs.

battlefield-hardline-robbery-dlc.jpg