Jól el vagyunk látva Warhammer játékokkal: nemrég jelent meg a Warhammer: The End Times - Vermintide, aztán jön a Total War: Warhammer, a Space Hulk: Deathwing, a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr, a Man O’ War: Corsair és még biztos van, amit kihagytam. 

A játékadaptációk népes sora egyre nagyobbra duzzad, és így pedig különböző formákban próbálhatjuk ki magunkat a híres fantasy/sci-fi univerzumban. Van akció, kaszabolás és stratégiai is, minden, ami csak kellhet -- a Battlefleet Gothic: Armada, egy másik játék a Warhammer 40K alapján, a hajós csaták kedvelőinek igyekszik a kedvére tenni.

A Battlefleet Gothic: Armada ma éppen egy új videóval jelentkezett, amiben az Imperium, vagyis más néven, az emberiség flottáját láthatjuk, azt, hogy az évszázadok csatáiban edződött technológiákat milyen formában vehetjük majd kezelésbe.

A Tindalos Interactive (Etherium, Stellar Impact, Bunker Constructor) berkeiben készülő Battlefleet Gothic: Armada 2016 elején invitál minket valós idejű űrcsatározásra.