Azon túl, hogy a Resident Evil 7 PS4-es demója kilép a PS Plusból – vagyis innentől bárki számára hozzáférhető –, alaposan ki is bővül. Új szobák nyílnak meg, és az új helyeken sok, eddig használhatatlan tárgy is értelmet kap. A Twilight című frissítés a mai nappal élesedik.

Emellett egy új trailert is kaptunk a belső nézetes túlélő-horrorból, amiben ugyan zombi egy deka nincs, de valamiféle beteg, az élőholtaknál nem sokkal jobb család van. Hogy nekik mi bajuk a nyilvánvaló elmebajon túl, az jó kérdés, de legalább nem éheztetik a szerencsétlen főhőst. Bár lehet, hogy jobb lenne…

És ha mindez még nem lenne elég, a TGS 2016-on az is kiderült, hogy a játék két extra csomagban is megjelenik. A Day-1 Survival Edition a megjelenés napjáig rendelhető elő, tartalmát tekintve pedig a gyógyító pakkokkal és a piszok nehéz Madhouse játékmódhoz történő korai hozzáférést biztosító Survival Pack: Recovery Setet tartalmazza, az alapjáték és egy rejtélyes Lucky Coin nevű tárgy mellett. A Deluxe Editionban pedig mindezeken túl még a Season Passt is benne van, ami három sztori DLC-t ölel fel.

A Resident Evil 7 2017. január 24-én debütál PC-re, Xbox One-on és PS4-en, utóbbin pedig a PlayStation VR minden előnyét élvezni fogja.